James Bond DB5Exteriors

exteriors

In the Magazine

interiors

Het interieur van het schaalmodel is ongelooflijk gedetailleerd, met alle metertjes en knoppen die je ook in een echte DB5 zult vinden. Je moet goed kijken om alle verborgen gadgets van Q te vinden!

Het navigatiescherm onder het verwarmingsregelpaneel, het wapenbedieningspaneel onder de armsteun, de knop voor de schietstoel in de versnellingspook en enkele extra's die niet in de film werden gebruikt.

read more in the magazine preview

Werkende lichtenWerkende lichten

De voor- en achterlichten van het schaalmodel kunnen aan en uit. De remlichten werken zodra het rempedaal wordt ingedrukt.

Portieren, motorkap en kofferbak kunnen openPortieren, motorkap en kofferbak kunnen open

De portieren, motorkap en kofferbak kunnen allemaal open. De motorkap
kan zelfs worden ondersteund door motorkapsteunen zodat je de replica
4-litermotor kunt bekijken.


Machinegeweren aan de voorkant

Machinegeweren aan de voorkant

In de echte auto zitten machinegeweren in de voorkant. In het model zijn ze verstopt achter de richtingaanwijzerlichten.

ogelvrij scherm

Kogelvrij scherm

Druk erop om het kogelvrije scherm te laten opspringen. Door er opnieuw op te drukken, klikt het scherm weer op zijn plek.

Neerklapbare achterlampen

Neerklapbare achterlampen

De lampen van de achterkant van de auto kunnen openklappen. In de film werden zo kraaienpoten op de weg gestrooid om achtervolgers af te schudden.


Werkende schietstoe

Werkende schietstoel

De schietstoel werkt echt. Hij wordt geactiveerd door de verborgen rode knop in de schakelpook in te drukken. Om schade te voorkomen, moet je wel eerst het dakpaneel verwijderen.

Draaiende nummerplaten

Draaiende nummerplaten

De auto heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant draaiende nummerplaten met een Brits, Frans en Zwitsers kenteken.

Uitschuifbare bumperrozetten

Uitschuifbare bumperrozetten

De bumperrozetten aan de voorkant en achterkant kunnen worden uitgeschoven om ongewenste objecten aan de kant te duwen!


Bandensnijders

Bandensnijders

In Goldfinger worden de banden van Tilly Mastersons Mustang aan stukken gesneden. De bandensnijders bij het model zijn uitschuifbaar.

Antenne

Antenne

Er is geen detail overgeslagen; zelfs de antenne van het model kan tot op volle lengte worden uitgetrokken.We gebruiken cookies en andere technologie om je te herkennen en het gebruiksgemak van de site te verbeteren. Door het gebruik van deze site stem je in met ons Cookies Beleid.